Procurați produse Mary Kay® cu ajutorul Consultantului Independent de frumusețe!
RU
Alegeți deservirea individuală
Găsiți-vă un Consultant de frumusețe personal
A face cumpărături cu Consultantul de frumusețe este la fel de plăcut ca şi în compania prietenei. Consultantul de frumusețe este îndrumătorul care Vă va recomanda doar ceea ce este cel mai bun pentru Dumneavoastră. Ea Vă va propune să încercați absolut gratis produsele înainte de a le procura. Online sau personal, Consultantul de frumusețe este ghidul Dumneavoastră în lumea produselor Mary Kay®, doar cu ajutorul lui puteți procura produsele Mary Kay®.
Prima experiență în Mary Kay?
Găsiți-vă Consultantul Independent de frumusețe perfect
Pentru a procura produse Mary Kay®, aveţi nevoie de un Consultant Independent de frumusețe. Tot de ce avem nevoie este adresa dumneavoastră pentru a vă alege persoana potrivită.
Căutați acum ►
Aveți deja un Consultant de frumusețe?
Contactați-l acum.
Pur şi simplu indicați numele și regiunea Consultantului dumneavoastră de frumusețe, iar noi vă vom conecta cu el pentru a vă oferi posibilitatea de a procura produse Mary Kay®!
Căutați acum ►

Consultanții Independenți de frumusețe Mary Kay sunt în toată lumea pentru a vă asigura că „Frumusețea Vine la Dumneavoastră”.

Aflați mai multe detalii despre Mary Kay ►
Toți Consultanții Independenți de frumusețe sunt antreprenori independenți. Procurând produse Mary Kay®, Dumneavoastră susțineți businessul unui antreprenor independent.

Utilizând Sistemul de căutare a Consultanților Independenți de frumusețe, dumneavoastră acceptați că veți utiliza acest serviciu și informația primită în procesul de căutare doar cu scopul de a procura produse sau de a solicita deservire de la Consultantul de frumusețe Mary Kay și nu pentru publicitate neprevăzută, acțiuni ilegale și comerciale („spam” sau “junk mail”) prin intermediul corespondenței sau altor modalități.
Mary Kay® este un nume recunoscut la nivel internaţional, cu o experienţă de peste 45 de ani în domeniul cosmeticii decorative şi a produselor pentru îngrijirea pielii, pe care le puteţi găsi la Consultanții Independenți de frumusețe Mary Kay. Formule extra-eficiente cu ingrediente antirid pentru îngrijirea tenului, machiaj în tendințe moderne și produse pentru îngrijirea și protecția pielii corpului - Mary Kay vă oferă tot de ce aveți nevoie pentru a crea un regim personal perfect de îngrijire. Mai mult ca atât, veți primi o deservire excepțională de la Consultantul dumneavoastră personal de frumusețe Mary Kay. Sau veți avea posibilitatea de a obține un venit suplimentar devenind Consultant Independent de frumusețe.
 
Puteți alege oricare din posibilitățile oferite, toate sunt menite să vă îmbogăţească viața – căutaţi un venit suplimentar, doriţi să fiţi propriul dumneavoastră şef, doriți să vă gestionaţi businessul chiar de la domiciliu sau să petreceți mai mult timp cu familia și cu prietenii. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a trăi clipe fantastice la evenimentele organizate de către Companie, precum Seminarul și Conferința pentru Carieră, de a primi premii superbe, precum bijuterii cu diamante, automobile, călătorii de neuitat și prietenia celor mai minunate femei din lume.
 
©2011 Mary Kay Inc.