Sistemul de căutare a Consultanților Independenți de frumusețe și Pagina Personală a Consultantului Independent de frumusețe

Întrebări și răspunsuri. Condiții de utilizare.

Ce este Sistemul de căutare a Consultanților Independenți de frumusețe?

Sistemul de căutare a Consultanților Independenți de frumusețe permite clienților actuali și celor potențiali să-și găsească un Consultant Independent de frumusețe pe site-ul Mary Kay după nume sau regiunea preferabilă. Dacă hotărâți să vă înregistrați în acest sistem, clienții vor putea vedea pe pagina Mary Kay numele dumneavoastră, adresa electronică și numărul de telefon, dacă acestea corespund numelui sau regiunii indicate de client în timpul căutării. Clienții vor putea tasta pe numele dumneavoastră pentru a deschide Pagina dumneavoastră Personală de Consultant.

Ce este Pagina Personală a Consultantului Independent de frumusețe?

Pagina Personală a Consultantului Independent de frumusețe este parte a Sistemului de căutare a Consultanților Independenți de frumusețe și, totodată, este locul unde puteți face schimb de informație adăugătoare cu actualii și potențialii clienți. Noi vă putem plasa pe Pagina Personală o oarecare informație, obținută din Acordul Consultantul de frumusețe semnat de dumneavoastră, însă numai dumneavoastră luați decizia de a corecta sau a completa informația dată. Puteți, de asemenea, adăuga informație personală, precum fotografia de profil și o citată la dorință.

Cum mă pot înregistra?

Este necesar să dați acordul pentru a vă înregistra în Sistem. Înregistrarea în Sistemul de căutare a Consultanților Independenți de frumusețe și crearea Paginii Personale sunt gratuite. După ce v-ați înregistrat pe siteul Online.marykay.md, tastați [name of the link]. Se va deschide pagina cu o anumită informație despre dumneavoastră, precum și o căsuță nebifată „Da, doresc să mă înregistrez în Sistemul de căutare a Consultanților Independenți de frumusețe.” Pur și simplu bifați în această căsuță, corectați și/sau adăugați orice informație dorită, apoi tastați „Expediați” în partea de jos a paginii.

Dacă nu doresc să mă înregistrez în Sistemul de căutare a Consultanților Independenți de frumusețe sau am deja Pagină Personală?

Fără acordul dumneavoastră de a vă înregistra, nici o informație despre dumneavoastră nu va apărea pe paginile Sistemului.

Confidenţialitatea datelor personale

În compania Mary Kay se acordă importanţă confidenţialităţii datelor personale, iată de ce primim și utilizăm informația oferită de către dumneavoastră fără a o modifica. Informația dumneavoastră cu caracter personal este la fel de importantă pentru noi, ca și informația clienților oferită prin intermediul Sistemului de căutare a Consultanților Independenți de frumusețe. Această informație poate fi utilizată doar cu un singur scop – de a face legătură între client și Consultantul Independent de frumusețe. De aceea vă rugăm să respectați și să conștientizați dreptul confidenţialităţii datelor personale pe care le primiți de la clienții dumneavoastră, inclusiv și a informației pe care o primiți prin intermediul Sistemului. Vă rugăm, de asemenea, să respectați toate regulile și condițiile privind păstrarea informației încredințate dumneavoastră de către clienți. Pentru a afla mai multă informație cu privire la confidențialitatea datelor, vă propunem să faceți cunoștință cu Declaraţia Globală Mary Kay cu privire la datele cu caracter personal [make this a link], Politica Consumatorului cu privire la datele cu caracter personal, Declaraţia cu privire la datele cu caracter personal pentru Consultantul Independent de frumuseţe.

Condiţii de utilizare

Plasarea informației pe Pagina Personală poartă un caracter strict benevol și, conform Condițiilor de utilizare descrise mai jos, informația poate fi revăzută de compania Mary Kay (Moldova) („Compania”) în orice moment, fără notificare. În timpul creării și salvării Paginii Personale, Dumneavoastră automat acceptați Condițiile de utilizare.

 1. Compania își rezervă dreptul de a introduce schimbări și de a reînnoi Pagina Personală, de a întrerupe sau prin alte metode de a schimba integral sau o parte din Pagina Personală.
 2. Compania își rezervă dreptul de a anula sau de a suspenda o parte sau toată informația de pe Pagina dumneavoastră Personală în orice moment, la discreţia Companiei.
 3. Dumneavoastră conștientizaţi și acceptați că toată informația indicată pe Pagina Personală, inclusiv fotografia dumneavoastră, vor fi public accesibile. Gândiți-vă bine înainte de a plasa orice informație, deoarece conținutul se poate reflecta asupra dumneavoastră, asupra businessului Mary Kay și asupra Companiei. Dumneavoastră sunteţi direct responsabilă de securitatea personală. Evitați schimbul de informație în cantități mari la crearea Paginii Personale. Nu indicați date despre adresa la domiciliu, despre familie, starea financiară și adresa sediului.
 4. Dumneavoastră conștientizaţi și acceptați că orice date de contact transmise de către clienți prin intermediul Sistemului sunt oferite cu scopul susținerii statutului dumneavoastră de Consultant Independent de frumusețe și nu veți utiliza această informație în alte scopuri.
 5. Compartimentul „Viața mea/Lumea mea Mary Kay” de pe Pagina dumneavoastră este destinat pentru a vă propune posibilitatea de a împărtăși clienților informație mai detaliată despre dumneavoastră și toate serviciile oferite (până la 500 de simboluri). Compania nu revizuiește acest compartiment sau conținutul paginii dumneavoastră până la plasarea informației de către dumneavoastră. Dumneavoastră personal purtați răspundere pentru conținutul compartimentului creat care:
  1. Corespunde condițiilor Acordului cu Consultantul Independent de frumusețe, Acordului cu Liderul Independent de Business Grup și / sau Acordului cu Liderul Național.
  2. Nu conține informație privind venituri directe sau indirecte, inclusiv venitul dumneavoastră săptămânal, lunar, anual și altele. Nu trebuie să includeți în Pagina Personală informație despre activitatea dumneavoastră în Mary Kay sau cum ar putea alte persoane activa în Mary Kay.
  3. Nu denaturează orice relații cu Mary Kay (Moldova).
  4. Nu conține link-uri pe alte pagini web.
  5. Nu conține informație sau materiale care pot fi comentate ca învinuire, de conținut suspect sau inadmisibile. Conținutul informației trebuie să se potrivească pentru orice categorie de vârstă.
  6. Nu conține informație falsă sau care duce în eroare privind compania Mary Kay (Moldova) sau privind oportunităţile businessului Mary Kay.
  7. Pagina dumneavoastră de Consultant Independent de frumusețe nu poate purta informație despre prețurile oferite de către dumneavoastră la produsele Mary kay®.
  8. Conține numai comentarii generale și adevărate despre utilizarea produselor Mary Kay® de către dumneavoastră personal.
  9. SUNTEȚI DE ACORD SĂ ACHITAŢI ȘI SĂ ELIBERAȚI COMPANIA DE ORICE DAUNĂ, PIERDERI, PRETENŢII SAU CHELTUIELI (INCLUSIV, DAR FĂRĂ A VĂ LIMITA CU CHELTUIELI PENTRU SERVICIILE JURIDICE, TAXE DE JUDECATĂ, CHELTUIELI DE INVESTIGARE) APĂRUTE ÎN LEGĂTURĂ CU INFORMAȚIA PLASATĂ PE PAGINA DUMNEAVOASTRĂ PERSONALĂ, UTILIZAREA ACESTEI PAGINI ȘI PARTICIPAREA ÎN SISTEM.